iDOM

Система управління

Контакти

 КОНТАКТИ

Диспетчерська служба :

  +38(068) 973 35 51

 kkdesna@gmail.com

Режим роботи (Прийомні години) Керуючої компанії 

Понеділок    10-00 до 18-00

Вівторок       10-00 до 18-00

Середа         10-00 до 18-00

Четвер         10-00 до 18-00

П'ятниця      10-00 до 18-00

 

 Обідня перерва 13-00 до 14-00

 

  Субота, неділя -вихідний день

 

 

  

 

 

 

 

 

Роз’яснення у зв'язку з ситуацією, що склалася навколо в'їзду в ЖК!

Опубліковано: 16 вересня 2019

Шановні мешканці!

Керуюча Компанія «Десна Резіденс» вважає за потрібне дати роз’яснення у зв'язку з ситуацією, що склалася навколо земельної ділянки, яка згідно з Генеральним планом с. Зазим’я є автостоянкою.

Останнім часом так звані «відповідальні співвласники», а по суті безвідповідальні особи, які в угоду задоволення своїх амбіцій своїми діями все більше заважають повноцінному розвитку комплексу, погіршуючи його функціонування.

Одним із видів дій декількох таких осіб є поширення недостовірних відомостей, дезінформації, серед жителів нашого комплексу, використовуючи соціальні мережі та різноманітні месенджери.

Зокрема, Оксана Дитинко на сторінці ОСББ «Десна» в соціальній мережі Фейсбук, безпідставно, не надавши жодного доказу, звинуватила ТОВ «КК «Десна Резиденс» в знищенні яблуневого саду. При цьому, не зазначивши, які саме представники ТОВ «КК «Десна Резиденс знищували «сад», хто є власником цього «саду» і хто займався його створенням. Також у своєму пості в ФБ гр. Дитинко вводить в оману наших мешканців, стверджуючи, що депутати Зазимської сільської ради — категорично проти будівництва гостьової стоянки перед в’їздом до комплексу та не підтримали рішення відповідно до звернення «49 громадян-мешканців» від 2 вересня 2019 року до сільської ради про «організацію майданчика для паркування автомобілів».

Насправді, депутати прийняли рішення про необхідність вивчення та опрацювання цього питання і, відповідно, наразі більшість (вісім депутатів) проголосували «утримались». Між поняттями «утримались» і «не підтримали» - величезна різниця. До того ж, три депутати проголосували «за» і жодного голосу «проти». А відтак, депутати сільської ради, фактично відтермінували розгляд даного питання.

Також ми не знайшли жодної офіційно зареєстрованої «Громадської організації «ДЕСНА ЗАЗИМ’Є» від імені якої гр. Дитинко висуває вимоги до Зазимської сільської ради та забудовника, дана громадянка взагалі не зареєстрована, як мешканка с. Зазим’я.

Земля на якій розташовані будинки по вул. Придорожна 1 корпус 1,2,3 про яку розповідає гр. Дитинко була передана ОСББ відповідно з тим, що ЗАБУДОВНИК ВІДМОВИВСЯ ВІД ОРЕНДИ І ЗГІДНО З статтею 42 Земельного кодексу, вона потім повинна була бути передана ОСББ. Громадянка Дитинко грає на необізнаності мешканців комплексу та постійному перекручуванні фактів, зазначаючи, що ділянку сільська рада передала у 2017 році у власність ОСББ.

Хочемо зазначити, що відстань від вікон першого поверху до приватних викуплених паркомісць гр. Дитинко складає 19 метрів, відстань від автомобільного майданчика, який планувався, до вікон власниці квартири (яка категорично проти даного майданчика) за адресою вул.Лісова 45-в складає – 15 метрів. Відстань від паркомісця, де залишала свій автомобіль дана мешканка до таунхаузів менше ніж 15 метрів. Забудовником висаджено власним коштом у два ряди хвойні дерева, планувалось заховати за ними паркомісця, як варіант, ще з однією сім’єю було погоджено, що прозорий паркан буде замінено на глухий дерев’яний щоб не псувати вигляд перед вікнами.

Варто зазначити, що згідно з нормами «ДБН Автостоянок і гаражів для легкових автомобілів» відстань від відкритих стоянок, призначених для постійного і тимчасового зберігання легкових автомобілів, до житлових і громадських будівель впорядковується з дотриманням відстані 10 метрів.

Яблуневий сад було висаджено силами та коштами ЗАБУДОВНИКА і він був не знищений, а ПЕРЕНЕСЕНИЙ!

Отже, забудовник визнає, що незаконно зайняв територію, висадивши на ній яблуневий сад, яка згідно з Генеральним планом села Зазим’я виділена під автостоянку. В ситуації, що склалася, забудовник не буде брати участь у розв'язанні питання з облаштуванням місць для паркування на цій ділянці. На сьогодні мешканці комплексу втратили понад 18 безкоштовних паркомісць.

У свою чергу, Керуюча компанія співпрацює з ініціативною групою «49 громадян-мешканців», які з власної ініціативи збирали підписи, поки представники так званої громадської організації «Десна-Зазим’я» знищували їх та заважали мирному зібранню громадян. Ініціативна група направила підписи у сільську раду, для приведення цієї ділянки у стан, який затверджено Генеральним планом.